Jotex E-handel åter prisad vid Web Service Award

Igår var det dags för den årliga WSA-galan. Ett evenemang där man även prisar olika sajter utifrån besökare och kunders betyg. Vinnaren i e-handelskategorin blev Jotex som var nominerade för femte år i rad.

Web Service Awards gick igår av stapeln. En gala som främst handlar om kommuner, banker, förbund och samhällstjänster. De har dock även kategorin e-handel där de nominerade i år var Ellos, Jotex, Sembo och Stöten i Sälen. Segrande ur striden gick Jotex, som även vann kategorin 2011.

– Webbplatsen gör det lätt för besökarna att hitta, dels genom kategorisering och dels via sökfunktion- och filtrering. Enligt besökarna har webbplatsen mycket bra produktbeskrivningar. Sajten har varit en av de nominerade 5 år i rad! Jotex.se är ett föredöme bland E-handelssajter, lyder juryns motivering.

Annons

Sembo, årets bästa förbättrare

För att vara med i tävlingen så måste man ha utfört en Web Service Index-undersökning under året där man mäter andelen nöjda besökare i en rad olika ämnesområden. Som användarvänlighet, information, design, kontakt och för e-handel även varor & tjänster, beställning, betalning, leverans och support/kundtjänst.

De som har högst index/andel nöjda besökare blir med i urvalet som nominerad. Efter det så bedömer en jury resultatet och tar ut en vinnare.

I kategorin e-handel finns även en hedersutmärkelse för "Bästa förbättrare". En titel som i år kammades hem av Sembo.

Källa: Press

Annons