Julas storsatsning fortsätter – här öppnar nästa varuhus

"Vi har haft fantastiska framgångar".

Jula är på offensiven, inte minst i Finland. Tidigare i höstas meddelade hemmafixarkedjan att man skulle öppna fem nya varuhus i landet. I september öppnades Jula i Hyvinkää, och nu är det dags för nästa butiksöppning.

LÄS ÄVEN: Jula satsar hårt i grannlandet – öppnar fem nya varuhus

Annons

Den 19 oktober slår Jula nämligen upp portarna till portarna till ett nytt varuhus i Kaarina.

Vi har haft fantastiska framgångar i Finland. Nu stärker vi vår närvaro i Åbo-regionen och hälsar alla kunder välkomna till vårt nya varuhus i Kaarina, säger Jaakko Soini, Julas landschef i Finland, i en kommentar.

Många varuhus på gång

Julavaruhuset i Kaarina blir 2 700 kvadratmeter stort med ett sortiment på cirka 15 000 artiklar. Det blir kedjans 130:e varuhus och det fjärde i Finland.

Vi har fått ett väldigt varmt mottagande i Finland. Vi öppnar många nya varuhus och de finska kunderna gillar Jula. Konjunkturen gör att fler söker sig till oss lågprisaktörer och där har vi en viktig roll att fylla, kommenterar Julas vd, Johan Sjöhagra.

Jula har tidigare sagt att man ser en stor potential på den finska marknaden och kedjan planerar att fortsätta sin höga etableringstakt trots den rådande konjunkturen. Ambitionen är att bli rikstäckande och öppna en rad nya varuhus i Finland.

Vi tror på fysisk handel och det känns väldigt kul och inspirerande att få öppna det här varuhuset och ytterligare tre i Finland innan året är slut. Jag hoppas att vårt koncept, vårt breda sortiment och vår attraktiva prisbild kommer att tilltala kunderna också i Kaarina, säger Johan Sjöhagra.

Annons