Kedjan gick online och gjorde succé – nu utökas e-handelssatsningen

"Säljer de riktigt unika sakerna".

Secondhandkedjan Myrornas testade att driva e-handel via Tradera. Utfallet blev så pass lyckat att man nu växlar upp satsningen online genom att koppla på produktionsanläggningen i Tagene i Göteborg.

Där passerar dagligen runt 15 ton textil, kläder och prylar för distribution till butiker i västra och södra Sverige. Och nu kommer man alltså att även välja ut varor direkt till webbshoppen.

Annons

I vår butik på Tradera säljer vi de där riktigt unika sakerna som vi vet att många över hela Sverige letar efter. Det kan vara allt från en fin retrokappa, en designerlampa, eller en unik muminkopp, berättar Åsa Blomberg, Marknads- och kommunikationschef på Myrorna.

Man ser även över möjligheterna med fler utlämningsställen, då leveranserna idag är begränsade till post eller hämta i butik.

Tradera är Sveriges största cirkulära marknad och Myrorna är Sveriges största butikskedja för second hand. Med Myrornas utbud hos oss ger vi kunden ett ännu bredare och bättre sortiment av second hand. Förhoppningsvis lockar det ännu fler till Tradera, där den stora vinnaren är miljön, säger Sofia Hagelin, pressansvarig på Tradera.

LÄS ÄVEN: Begagnatjättarna slår sig ihop – öppnar e-handel åt Myrorna

Annons