Kjell & Companys besked: Då går vi till börsen – ”stor ödmjukhet”

55 kronor per aktie.

I början av förra veckan gick hemmafixarkedjan Kjell & Company ut och berättade om sin kommande börsnotering. Nu står det klart att den första handelsdagen på Nasdaq First North Growth Market blir den 16 september.

I ett pressmeddelande skriver företaget att priset per aktie är satt till 55 kronor, vilket innebär att bolagets samtliga aktier vid tecknandet blir värda 1,713 miljarder kronor.

Annons

Enligt Kjell & Company har intresset för börsnoteringen varit stort. På företagets lista över aktörer som meddelat intresse för att handla aktier i bolaget finns bland andra AMF Fonder, Carnegie Fonder och LMK Venture Partners.

Det är med stor ödmjukhet vi noterar intresset för att investera i Kjell & Company. Vi är också mycket glada över att så välrenommerade investerare redan nu har åtagit sig att investera. Nu ser vi fram emot att erbjuda ytterligare nya ägare att vara med på vår fortsatta utveckling av Kjell & Company tillsammans med våra kunder och anställda. Tillsammans gör vi teknik tillgänglig för alla, säger Andreas Rylander, vd på Kjell & Company, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Blev VD för mindre än ett år sedan - nu ska han leda Kjell på börsen

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!