Klarade sin tuffa deadline – nu är nya lagret invigt

"En fantastisk insats".

I pandemin har intresset för att e-handla mat skjutit i höjden och nyligen meddelade Mathem att företaget skulle möta den ökade efterfrågan med ett helt nytt lager. Och någon tid att förlora fanns uppenbarligen inte - planen var att ha det nya lagret färdigt på endast fyra veckor.

LÄS ÄVEN: Efter rekordökningen - Mathem bygger nytt lager på fyra veckor 

Annons

"En långsiktig satsning"

Nu står det klart att nätmataktören klarade sin tuffa deadline. Under gårdagen hölls en ceremoni för att inviga det nya lagret, som ligger i Veddesta i Stockholm. Omkring 30 personer närvarade vid ceremonin då Mathems vd Johan Lagercrantz fick äran att klippa bandet.

Det är en fantastisk insats av hela teamet som har jobbat med att lyckas etablera det nya lagret på bara några få veckor. Lagret är en del av den kapacitetsökning som vi genomfört för att möta den extremt stora efterfrågan, men det är även en långsiktig satsning som ger oss nya spännande affärsutvecklingsmöjligheter kopplat till vårt kunderbjudande, säger han i en kommentar.

Under perioden mars till och med maj har Mathem enligt egen uppgift tagit in cirka 500 nya medarbetare. Bara till det nya lagret har företaget behövt rekrytera ett 80-tal personer.

Annons