Krossade förväntningarna med nya butiken: ”Det blev en succé!

200 betalande kunder under premiärhelgen.

Plötslig sommarvärme, semestertider och fortsatta restriktioner om att hålla avstånd på grund av coronaviruset. Förutsättningarna var kanske inte de allra bästa, men det var ingenting som Buttericks lät sig stoppas av. I helgen som gick öppnade företaget sin sjunde butik, som blir den första i ett köpcentrum.

Den nyöppnade butiken ligger i Täby Centrum i Stockholm, dit en lång rad av besökare hade tagit sig för att ta del av premiärhelgen.

Annons

Vår öppningshelg blev en succé! Den 1-2 augusti, det vill säga lördagen och söndagen, hade vi 200 betalande kunder, rapporterar Stina Petrini, chef för marknad och affärsutveckling.

När vi öppnade klockan 10 den 1 augusti kunde vi välkomna alla på plats att kliva in i Butterick’s värld och det kändes väldigt roligt att vi nu finns i Täby Centrum. Butiken har ett brett sortiment av allt till maskeraden och festen. I butiken händer massor, den som är uppmärksam kommer att hitta både clowner som klättrar i taket och skelett med Hawaii-kransar.

Vd:n Therese Carlsson och butikschefen Tommy Kristensen klipper bandet. 

I ett mejl till redaktionen berättar hon att företagets personal har byggt butiken från grunden på bara två veckor, mitt under semesterveckorna och den rådande pandemin.

Vi har tagit tillvara allas kompetenser och teamet på plats har haft en tydlig gemensam bild. Det har varit ett högt engagemang i gruppen och det har varit fantastiskt att se hur butiken har vuxit fram.

LÄS ÄVEN: Buttericks öppnar nytt mitt i krisen: "Bra butiker överlever"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!