Lager 157 expanderar med stor flaggskeppsbutik – hit kommer den

"Vi är mycket glada att ta nästa steg".

Lager 157 fortsätter sin expansionsresa i vårt östra grannland. Efter att butiken strax utanför Åbo gått starkt utökar man nu flottan med en flaggskeppsbutik i handelsområdet Tammisto som ligger på gränsen till Helsingfors.

Det är tydligt att denim och basic är väldigt starkt på den finska marknaden och kunderna uppskattar det enkla och tillgängliga butikskonceptet, säger Johanna Winther, operativ chef på Lager 157.

Annons

Den nya flaggskeppsbutiken blir ännu större än butiken utanför Åbo. Den kommer också att få prominenta grannar som Elgiganten, XXL och Stadium Outlet som alla huserar i samma område.

Just nu är butiken i Åbo störst, men när vi öppnar i Helsingfors i slutet av mars så kniper den förstaplatsen i storleksrankingen med sina 3150 kvm. Så här stora enheter ger oss jättefina möjligheter att ge utrymme till de starka tillväxtmotorerna outdoor, training och sneakers utan att göra avkall på exponeringsmöjligheterna för varken basmode eller jeans som utgör vår kärnaffär, säger Johanna Winther.

"Starkt momentum"

Men innan Helsingforsbutiken slår upp portarna väntar först premiär för en ny butik på handelsområdet Bernstorp i Malmö den 25 februari och den i Örnsköldsvik den 25 mars.

Vi har ett starkt momentum på alla marknader och är mycket glada att kunna ta nästa steg i den internationella expansionen, avslutar Johanna Winther.

LÄS ÄVEN: Lager 157 ökade 200 procent: "En stor sak för oss"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!