Leverantören visar upp tillväxt på 70 procent – tar in 10 miljoner

"Flera nya toppkrafter".

E-handelsleveratören Reclaimit, som hjälper handlare med bland annat returer, byten och reklamationer, rapporterar nu stark tillväxt i en skakig omvärld.

Företagets återkommande intäkter (ARR) ska under 2022 ha ökat med 70 procent. Detta med lönsamhet, något som fått ägarna att pytsa in mer pengar till expansion.

Annons

Befintliga ägaren Spintop Ventures har nämligen under senhösten gått in med ytterligare 10 miljoner kronor i Reclaimit.

Nu har vi förutsättningar på plats för att fortsätta den här framgångsresan. Under 2023 kommer vi investera i att fortsätta utveckla vår funktionalitet, få med ännu fler handlare på tåget och förstärka vårt starka team med flera nya toppkrafter, säger företagets vd Wilhelm Hamilton.

Under året fick bolaget 30 nya kunder och man sägs nu hjälpa över 600 varumärken med deras eftermarknadsupplevelse. Några nya kunder ska vara Understatement, Onepiece, By Sofia Wistam, Bemz, C'est Normal och Wakakuu. Men även jättar som Coop Norge och Cervera.

Det känns fantastiskt att vi fått förtroendet att ta så många nya kunder live under året. Det visar också att det finns ett stort behov av vår lösning, vilket vi också märker i en ökad efterfrågan och direkta förfrågningar från handlare i både Sverige och i andra länder, säger Wilhelm Hamilton.

Annons