Miljardbolaget flexar musklerna – förstärker med e-handelsveteran

"En imponerande bakgrund".

Health and Sports Nutrition Group, HSNG, med varumärken som Gymgrossisten och Bodystore kan visa upp en tillväxt på 13 procent hittills i år. Nu bulkar bolaget upp i styrelserummet med ambitionen att växa ytterligare.

LÄS ÄVEN: Då flyttar e-handlaren in i nya lagret: ”Behöver modernisera”

Annons

Något som ska ske med hjälp av Christina Ericsson som ny styrelseledamot. Hon har en gedigen meritlista med mer än 20 års erfarenhet av onlineförsäljning och digital transformation i flera olika branscher.

Christina har en imponerande bakgrund och har helt rätt kompetens för att bidra i vår fortsatta tillväxtresa. Hon har en gedigen erfarenhet och ett bevisat track record från flera olika branscher, med den gemensamma nämnaren att det handlat om just tillväxt och utveckling på nätet, säger Johan Görgård, vd på HSNG.

En stark position

Christina Ericsson har varit vd på Youty Group, som bland annat äger Nordicfeel och Eleven. Hon har även varit ansvarig för e-handeln på Apotek Hjärtat. Innan dess arbetade hon på SAS, där hon hade flertalet ledande roller inom digital försäljning.

Idag ansvarar hon för e-handel på Fortum och sitter i styrelsen för Care of Carl.

Styrelseuppdraget i HSNG är lockade för att det är ett företag med fokus på hälsa och träning. Bolaget har redan idag en stark position på marknaden och en stark tillväxt, jag hoppas på att kunna bidra med mina kunskaper för att stärka HSNG ytterligare, säger Christina Ericsson.

Annons