Mio startar nytt lager – räknar med 40 000 leveranser om året

Ska möjliggöra leveranser samma dag.

Möbelföretaget Mio, som har både fysiska butiker och en e-handel, går nu ut med nyheten om att de har öppnat ett nytt centralt lager i Stockholm. Företaget har funnits i 50 år och har butiker på cirka 70 platser runt om i Sverige. Lagret, som är på 8 200 kvadratmeter, ska göra det möjligt för kunderna att få hem leveranser samma dag som man gjort sin beställning.

Lagret har varit igång i två månader och vi är supernöjda med starten. Den initierade prognosen var 30 000 leveranser per år, men vi har under sommaren reviderat den till 40 000 leveranser, säger Mios vd Björn Lindblad, i ett pressmeddelande.

Annons

Med det här lagret kan vi varuförsörja Stockholm på ett nytt, smidigt och snabbt sätt. Det förstärker vårt erbjudande och position på marknaden och är ytterligare ett steg i rätt riktning, säger han.

Det nya lagret ligger i Slagsta i Stockholm och kommer även att fungera som en central varuutlämning. Lagret ligger nära E4:an, vilket också ska göra köpupplevelsen smidigare och mer tillgänglig.

Sist vi skrev om Mio kunde vi berätta att de skulle lansera en ny marknadsplats för möbler och inredning.

LÄS ÄVEN: Mio startar en helt ny marketplace för möbler

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!