Mobilraketen tar in nya stjärnor – hämtar från Boozt: ”Värdefullt”

”Väldigt spännande fas”.

Teknikdelar grundades 2012 och säljer reservdelar och tillbehör till mobiler. E-handlaren är numera en del av Spares Nordic AB som omsätter närmare 600 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

Nu uppges Teknikdelar befinna sig i en stark och expansiv fas. Därför förstärker bolaget ledningen med två nya namn. Det rör sig dels om Pontus Ternström som blir ny CFO. Han hämtas från en roll som controller på Boozt.

Annons

Jag är glad att ha anslutit till Teknikdelar, ett bolag i en väldigt spännande fas. Jag hoppas kunna vara en central del i att förstärka förståelsen för affären och att tillsammans med ledningen och övriga medarbetare vara en del i den fortsatta utvecklingen och expansionen, kommenterar nyblivna CFO:n Pontus Ternström.

"Sett styrkan"

Den andra nykomlingen är Ola Jarvi som får rollen som Chief Revenue Officer. Han uppges ha jobbat med e-handel i olika former i 20 år – och haft ledande positioner på bland annat CDON och Bygghemma. Han kommer närmast från ett eget konsultbolag inom e-handel och affärsutveckling.

Efter att ha jobbat med Spares på konsultbasis i sex månader och insett bolagets styrka tog jag beslutet att ansluta. Spares Nordic AB har stor intern kompetens och har haft en imponerande utveckling fram till nu, men framförallt ser jag stor potential framåt, kommenterar Ola Jarvi och tillägger:

Jag ser fram emot att få använda erfarenheterna från tillväxtresorna i mina tidigare roller och vara med och ta Spares till nästa nivå. Min viktigaste uppgift blir att vara drivande i den vidare tillväxten och att utveckla alltifrån marknadsstrategi till it-infrastruktur.

Med den nya förstärkta ledningen är målet att ta erbjudandet till nya höjder, skriver man.

Vi är otroligt glada för att Ola och Pontus har anslutit till Teknikdelar-familjen. Deras kombinerade erfarenhet av att jobba med företag i stark tillväxt, med en internationell närvaro, och stort fokus på onlineförsäljning kommer att vara extremt värdefull för oss, kommenterar vd:n Talal Alshammari.

Annons