Modeproffset tar plats i NA-KD:s ledning: ”Superimponerad”

Lämnar spelbranschen.

Modeprofilen Sarah Krusell blir ny VP Commercial & Brand hos NA-KD. Hon har tidigare haft ledande roller hos företag som KappAhl, Nelly och Gina Tricot, och blir nu en del av NA-KD:s ledningsgrupp.

Hennes nya uppdrag blir bland annat att utveckla e-handelsraketens varumärke och att "leverera en kundresa i världsklass", skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Vi ska vara relevanta och tillföra ett mervärde för våra kunder. Vi vill vara mer för våra kunder än produkterna vi säljer - NA-KD ska vara mer än ett fashion brand. Vi vill vara våra kunders bästa vän och tillföra mer än fashion och beauty i deras vardag. Tjejerna ska känna att vi är med och för dem. Jag är superimponerad och glad för att få jobba med alla kompetenta medarbetare som finns på NA-KD. Det finns ett fantastiskt driv och engagemang på NA-KD som jag hoppas kunna kanalisera från idéer till verklighet genom att bidra med erfarenhet och strategisk riktning, säger Sarah Krusell.

Sarah Krusell, som också har varit vd för e-handeln Horsemeup, kommer dock närmast från rollen som marknadsdirektör för nätcasinot LeoVegas.

Spelbranschen är långt fram inom datadriven marketing, ett datadrivet arbetssätt i kombination med det unika hantverk som NA-KD är kända för kommer ligga till grund för vårt arbete framåt.

Jarno Vanhatapio, vd på NA-KD, välkomnar sin nya kollega och lyfter fram att företaget har fokuserat på att bygga en stark organisation.

Vi har under 2021 fokuserat mycket på att se till att vi har ett robust ledarskap och en organisation som vi är stolta över och vi är nu redo att ta nästa steg. Som ett resultat av detta arbete så känns det fantastiskt roligt att välkomna Sarah Krusell på NA-KD:s resa som VP Commercial and Brand. Med sin breda erfarenhet från olika delar inom modebranschen kommer hon kunna bidra med ett 360-perspektiv på vår affär och vi ser fram emot att fortsätta utveckla NA-KD tillsammans med Sarah.

LÄS ÄVEN: NA-KD fyller kassan med över 400 miljoner - får ny ägare

Annons