NA-KD:s grundare känner sig klar: ”Tilltalar mig inte längre”

"Det finns ett grundrecept".

Jarno Vanhatapio, grundare och vd på modeföretaget NA-KD och även grundare av Nelly.com, berättar för Breakit att han känner sig klar med ett bolagsbyggande i strålkastarljuset.

LÄS ÄVEN: NA-KD omsatte 2 miljarder: “Nära break-even”

Annons

Jag tror inte jag ska starta något igen, jag har ju bara en växel i växellådan och det är sjätte växeln direkt. Min tanke är faktiskt att jag ska försvinna in i buskarna, försvinna från allt som har med det här livet att göra. Det här offentliga bolagsbyggandet tilltalar mig inte längre, säger Jarno Vanhatapio till sajten.

I intervjun berättar entreprenören att han i framtiden skulle vilja satsa på välgörenhet. Han berättar vidare att han dock skulle kunna, om han ville, bygga fler miljardbolag då det finns ett klart framgångsrecept.

Jag kan med 100 procent säkerhet säga att jag skulle kunna skapa 7-8 miljardbolag. Det är inga problem. Det finns ett grundrecept, fortsätter Jarno Vanhatapio.

LÄS ÄVEN: VD:n talar ut efter kritiken mot NA-KD: ”Högre betyg än branschsnittet”

Jarno förtydligar dock att NA-KD är och kommer att vara hans enda affärsfokus ett bra tag till.

Jag syftar på att dra mig tillbaka från medier, skriver Jarno på Linkedin och fortästter:

Min resa med och i NA-KD har bara börjat. Jag kommer vara aktieägare och operativt vara med och ta ansvar för anställda, kunder och aktieägare länge till.

Annons
Annons