Nelly plockar in logistik-veteran: ”Ställer stora krav”

"Jag är peppad".

Nu tar en ny operativ chef plats i Nellys ledningsgrupp. Den som kliver in i bolaget är Stefan Svensson som närmast kommer från NetOnNet, där han har varit logistikchef i över fem år. Dessförinnan har han jobbat med IT och logistikutveckling på flera andra bolag, bland annat hos foto- och videoaktören Focus Nordic.

LÄS ÄVEN: Nelly stannar kvar vid 1,4 miljarder: ”Äntligen självständiga”

Annons

I år samlar vi hela vår organisation i Borås och flyttar logistiken till vårt nya automatiserade lager. Våra 1,1 miljoner kunder gör 2,6 miljoner köp per år i Norden. Detta ställer stora krav på logistiken, säger Kristina Lukes, vd på Nelly, i ett pressmeddelande.

Jag är glad att Stefan Svensson valt att komma till oss för att driva vår förändringsagenda. Vi ska fortsätta arbeta för hög lageromsättning, hållbar värdekedja, effektiv logistik och snabba och precisa leveranser.

Stefan Svensson tillträder sin nya roll officiellt i sommar, vilket han ser fram emot.

LÄS ÄVEN: Nelly och Bianca gör det igen: ”Känns som att vi måste”

Nelly är ett unikt starkt varumärke mot en krävande och attraktiv målgrupp. Det finns potential att utveckla hela bolagets värdekedja och jag är peppad på att öka effektiviteten med ett nytt automatiserat lager tillsammans med teamet, avslutar Stefan.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!