NetOnNet toppar jättebutiken: “Vi vet hur kraftfullt det är”

“Driver vår e-handelspenetration”.

I april så meddelade Netonnet att man öppnat sin största butik någonsin i grannlandet. Platsen var Stavanger i Norge och storleken låg på 2 200 kvadratmeter. Detta rekord får dock inte hålla i sig speciellt länge.

LÄS ÄVEN: NetOnNet öppnar jättebutik – i grannlandet: ”Blir den största”

Annons

Nu meddelar nämligen Netonnet att man ska öppna en ny butik under senhösten. En helt ny Lagershop ska slås upp i Bergen och den blir 2 600 kvadratmeter stor, vilket alltså slår Stavanger-butiken med marginal.

Med 225 000 invånare är Bergen Norges näst största stad, och självklart med bland toppkandidaterna på den önskelista som vi arbetar utifrån. Vi vet också hur kraftfullt det är att kunna agera som omniaktör. Genom att öppna en Lagershop i Bergen ger vi kunderna möjlighet att träffa oss, samtidigt som detta även driver vår e-handelspenetration och ökar vår onlineförsäljning i området, säger Peter Andersson, landschef Norge.

Företaget meddelar dock att man redan idag har en stor kundbas och e-handelsandel i Bergen.

Den nya butiken etableras vid Åsane storcenter och man blir granne med Rema1000 och möbelkedjan Skeidar.

Vi har tittat på ett antal olika alternativa lokaler och är nu jättenöjda över att ha hittat rätt läge. Totalytan blir 2 600 kvadratmeter, vilket betyder att detta blir vår största butik i Norge, säger Peter Andersson.

LÄS ÄVEN: Så hittade Netonnet rätt betalmodell: ”Optimal balans”

Annons