Netonnets nya VD klar – värvas från de egna leden: ”Stolt”

"Extra motiverande att landa en intern kandidat".

Nu är det klart vem som tar över som ny vd för Netonnet efter att Susanne Holmström valt att lämna efter fem år på posten. Och det blir en rekrytering från de egna leden i form av Josefin Dalum.

LÄS ÄVEN: NetOnNets VD lämnar bolaget – han tar över tillfälligt

Annons

Josefin har sedan tidigare erfarenhet från ett antal olika ledande positioner inom näringslivet. Bland annat inom bolag som Moment Group, Polestar och EY. Hon kommer närmast från rollen som CFO hos Netonnet och tillträder sin nya tjänst den 1 december.

Det är med både ödmjukhet och stolthet som jag påbörjar mitt nya uppdrag som vd för att tillsammans med koncernledningen för Komplett Group, Netonnets ledning och medarbetare fortsätta Netonnets spännande resa, säger Josefin Dalum i en kommentar och fortsätter:

Jag ser fram emot att jobba på tvärs över den svenska och norska marknaden och bidra till att vi stärker vår position i både Sverige och Norge.

Många kandidater

Utnämningen innebär även att Josefin tar plats i koncernledningen och Jaan Ivar Semlitsch, Group CEO för Komplett Group, är väldigt nöjd med rekryteringen.

Josefin har goda ledaregenskaper, stor arbetskapacitet, hög integritet, en sund värdegrund och är operativ med stark implementeringsförmåga. Det fanns många kandidater att välja mellan under processen, men Josefin utmärkte sig och det är extra motiverande att kunna landa en intern kandidat med intern befordran.

Annons