Ny e-handelslösning: “Ett postombud utöver det vanliga”

"Låt barnen pyssla i barnhörnan medan du provar dina nyinköpta kläder".

En ny lösning för smidigare e-handel har lanserat, enligt Fastighetstidningen. Tjänsten som kallas Eway, och tillhandahålls av fastighetsjätten Grosvenor, är ett lite finare postombud med fler funktioner än att bara hämta och lämna paket. Ett initiativ som påminner om Leveriet, som vi tidigare skrivit om.

LÄS ÄVEN: Företaget som ska leverera lyxigare paketombud till jul

Annons

Med Eway bygger vi en bro mellan fysisk handel och e-handeln och stärker handelsplatsen som hub, säger Carl Strufve, nordenchef på Grosvenor.

Eway ska förstås erbjuda de vanliga funktionerna som ett postombud har. Kunderna ska dock även kunna prova kläder och göra sig av med förpackningsmaterial. Vad vi kan se på pressbilden finns det även möjlighet att slå in paket. Det nya postombudet finns att besöka på Burlöv Center.

På Eway kan du hämta ut, returnera och skicka dina paket – enkelt och smidigt, utan stress. Låt barnen pyssla i barnhörnan medan du provar dina nyinköpta kläder i våra provrum. Vi finns här för dig, och hjälper gärna till att slå in dina paket och återvinna plast, papper och kartonger, skriver Burlöv Center om Eway.

Ska finnas i alla centrum om två år

Det ska även bjudas på en lounge och arbetshörna där besökarna kan “ladda batterierna”. Planer finns även på att, precis som Leveriet, fungera som ett utskjutet lager åt e-handlarna och därmed kunna leverera produkter inom ett par minuter.

LÄS ÄVEN: Leveriet vill bli ”utskjutet lager” åt e-handlarna

Under våren lanseras konceptet i Skärholmen och Väsby Centrum. Planen är att etablera Eway i samtliga centrum under de kommande två åren, säger Carl Strufve.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!