Nya ägaren stänger ner Junkyards verksamhet

"Håller på att se över hur vi ska organisera verksamheten".

I fjol såldes modemärket Junkyard till den norska koncernen Varner som står bakom kedjorna Dressmann, Cubus, Bikbok, Carlings, Volt, Urban och Wow. Redan vid uppköpet meddelade den nya ägaren att en del förändringar var på väg och att målet är att bli stor inom e-handel.

LÄS ÄVEN: Efter Junkyard-köpet: Norska modejätten satsar på e-handel

Annons

Nu inleder bolaget en större omstrukturering inom Junkyard. Företaget meddelade sina anställda, via ett internt mejlutskick i förra veckan, att Junkyard lämnar ina lokaler i Trollhättan, där varumärket grundades 2002. Det skriver Breakit.

Junkyards lager kommer att få flytta in i Varners lokaler utanför Vänersborg, och butiken i Trollhättan kommer att låsa dörrarna för gott. Enligt utskicket ska "övriga verksamheter som finns i Trollhättan att flyttas eller outsourcas”.

Det råder osäkerhet kring situationen för personalen i Trollhättan eftersom företaget inte uttalat sig kring de anställdas situation, skriver sajten.

Bolaget håller på att se över hur de ska organisera verksamheten för att Junkyard ska kunna utvecklas, skriver Julie Bragli Eckhardt, kommunikationschef på Varner, i ett mejl till Breakit.

Vi ska se till att ta hand om vår duktiga personal på bästa sätt genom processen. Vi kan tyvärr inte ge mer information i nuläget.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!