Dustin rekryterar till ledningen: ”En spännande transformation”

"Ser fram emot att skapa ett Dustin i Nederländerna".

Dustin rekryterar nu Martin Lindecrantz från företaget AFRY och han får rollen som EVP HR hos e-handlaren. Detta i samband med att Morten Jakobi kliver ur samma roll för att samordna Dustins verksamhet i Nederländerna, där han kliver in i rollen EVP Netherlands.

LÄS ÄVEN: Svenska e-handelsjätten går in i Nederländerna

Annons

Jag ser fram emot att tillsammans med våra holländska kollegor skapa ett Dustin i Nederländerna när vi kombinerar Dustins e-handel med Vinceres tjänster och etablerar en gemensam företagskultur, säger Morten Jakobi tillträdande EVP Netherlands, i ett pressmeddelande.

Båda hamnar i koncernledningen

Rekryteringen är alltså samtidigt en satsning på Dustins verksamhet i Nederländerna, där man 2018 köpte företaget Vincere för 65 miljoner euro. Martin och Morten tillträder sina nya tjänster i augusti 2020 och kommer vara medlemmar av Dustins koncernledning.

Dustin är mitt i en spännande transformation och det ska bli väldigt roligt att få vara en del av att fortsätta utveckla organisationen och människorna på Dustin för att möta kundernas behov, säger Martin Lindecrantz tillträdande EVP HR.

Annons