All-time-high: Partykungen 772 kronor ifrån 2 miljoner på en dag

"Känns lite surt".

Medan andra e-handlare laddar för fullt inför Black Friday och resten av julhandeln, har Partykungen fullt fokus på en helt annan högtid. För e-handlaren i Gävle finns det nämligen ingen shoppingperiod som rent försäljningsmässigt går upp mot Halloween.

LÄS ÄVEN: Partykungens Halloweenkalas: 40 miljoner och 100 000 order 

Annons

Även det här året räknar företaget med att Halloween ska ge försäljningen en rejäl skjuts. Som det ser ut nu kommer Partykungen att sälja för totalt 45 miljoner kronor under oktober månad. Försäljningstoppen inföll under gårdagen, då Partykungen bara var en hårsmån ifrån att sälja för två miljoner kronor på en dag.

Vi stannade på 1 999 228 kronor vilket är 772 kronor från målet. Det känns såklart lite surt men det är trots allt all-time-high, skriver Partykungens vd Joel Svensson i ett mejl till Ehandel.

5 000 sålda LED-masker

I samband med förra årets Halloween fick Partykungen mer än dubbla arbetsstyrkan och personalen jobbade hårt både tidigare morgnar och sena kvällar för att få allt i hamn. Men även om Halloween-hajpen verkar hålla i sig så är det olika produkter som går bäst från år till år. Förra året var det till exempel många som var ute efter en maskeraddräkt föreställandes en nunna.

Vad köper folk i år?

Årets populäraste produkt är utan tvekan LED-masken från Purge-filmerna som vi sålt cirka 5 000 exemplar av.

LÄS ÄVEN: Partykungen spränger gränsen - passerar två miljoner order 

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!