Partykungen slår ATH – totalkrossar fjolårets rekord

Nära 10 000 order på en dag.

Joel Svensson, vd på Partykungen, har hållit oss alla uppdaterade kring Halloween-försäljningen de senaste veckorna. Vi checkade in med honom den 14 oktober och redan då såg det ljust ut, trots corona.

LÄS ÄVEN: Partykungen om årets Halloween – ska slå 50 miljoner

Annons

Förra veckan var Partykungen samtidigt ruskigt nära att slå orderrekordet för en dag, men missade det med några få order. Man nådde 6993 order men rekordet från ifjol var strax över sju tusen order. Blickarna riktades istället till måndagen den 26 oktober, alltså igår.

"Ett rejält uppsving"

Nu meddelar Joel Svensson att man har haft galet mycket att göra de senaste tre dagarna och fjolårets rekord krossades totalt under måndagen.

Vi slog ATH igår med 9467 inkommande ordrar. Vilket motsvarande 3,6 miljoner kronor i försäljning. Fjolårets rekord var 7023, så det var ett rejält uppsving jämfört med tidigare rekord, säger Joel Svensson till Ehandel.

Försäljningen 1-27 oktober ska ligga på cirka 20 procent över fjolårets försäljning, under samma period.

Det har varit ett par tuffa dagar på lagret

Partykungen har förstås tagit in en massa extra personal för att hantera ordertoppen. Bland dessa finner vi ingen mindre än Nicklas Nangarra, som tidigare jobbat som marknadschef på Coolstuff och Partykungen. Och Joel Svensson är uppenbarligen nöjd med den gamla kollegans insats:

Nicklas Nangarra har gästspelat på packen i veckan och slog personligt rekord med över 500 packade ordrar under en dag, berättar Joel Svensson.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!