Privatägd snabbväxare satsar på papperskorgar och flaggstänger

E-handlaren, Uteprodukter.se, förvärvar Jansson & Partner.

Uteprodukter.se har förvärvat 100 procent av aktierna i Jansson & Partner som ett led i att stärka företagets tillväxtresa.

Uteprodukter.se är en privatägd snabbväxande e-handel baserad i Helsingborg som säljer produkter för utemiljön. Bolaget grundades 2013 och har idag cika 10 000 artiklar i sortimentet.

Annons

Förvärvet är ett steg i vår fortsatta satsning på att digitalisera och utveckla försäljningen av produkter som skapar bättre utemiljöer. Med förvärvet breddar vi vår kundbas och vårt produktsortiment ytterligare, säger Eric Smith, vd för e-bolagen.

E-bolagen är en e-handelsaktör inom B2B med sajterna uteprodukter.se, lagerprodukter.com. och flaggstangspris.se. Företaget tillhandahåller produkter för fastighetsbolag, kommuner, bostadsrättsföreningar men även till verkstäder, industrier och kontor. Företaget grundades 2013 och är beläget i Helsingborg.

Jansson & Partner AB är ett familjeföretag i andra generation som grundades 1975 och tillhandahåller produkter för offentlig utemiljö. Företaget är ledande leverantör av papperskorgar och parkutrustning för offentlig miljö.

Vi har under många år haft ett bra samarbete med Jansson & Partner och det är en ära att få driva detta bolag vidare. Vi ser fram emot att se bolagen stärka och komplettera varandra på vår fortsatta tillväxtresa mot 100 miljoner i omsättning säger VD, Eric Smith.

Jansson & Partner AB kommer fortsätta att drivas som ett separat bolag och varumärke. Förvärvet sker genom koncernens moderbolag.

Annons