RugVista öppnar fysiskt till julhandeln: “Ett pilotprojekt”

"Testa olika upplägg".

Lagom till julhandeln och Black Friday så passar mattjätten Rugvista på att öppna nytt. Bolaget, som hade ett lite svagare Q3, öppnade i slutet av förra veckan ett showroom.

LÄS ÄVEN: Mattorna sjunker från höga höjder: ”Står finansiellt starka”

Annons

Den fysiska butiken tar plats på Emporia köpcentrum i Malmö.

Butiken i Emporia är ett pilotprojekt som ger oss möjlighet att komma närmare våra lokala kunder, exponera vårt varumärke och även testa olika upplägg för hur vi kan kombinera vår webbutik med ett fysiskt showroom, säger Michael Lindskog, vd för RugVista.

Butiken kommer att vara öppen till “minst” i slutet av januari nästa år. I butiken kommer man alltså att kunna titta på en del av utbudet av mattor och beställa hem dem utan extra kostnad. Beställningen sker via surfplattor men det ska också finnas några produkter på plats att bära hem direkt.

Jag är fantastisk glad över att vi nu får ytterligare en plats där vi kan möta våra kunder och visa bredden i vårt högkvalitativa sortiment. Vi ser också butiken som en möjlighet att sprida medvetenhet om oss som företag och arbetsgivare i regionen, säger Patricia Rajkovic Widgren, Chief Sustainability and Organization Officer för RugVista.

Annons