Sajten som låter dig designa dina egna skor

Att shoppa skor kan vara tufft och det är inte alltid man hittar vad man är ute efter. Av den anledningen startade Aryo P. Ariotedjo, med hjälp av ett gäng investerare, Project Shoe. Här kan kunder designa sina skor från grunden, men för den rådville är det även möjligt att utgå från redan existerande modeller.

Project Shoe är en indonesisk e-handelssajt som gör det möjligt för kvinnor att designa sina egna skor, och är du man nog att gå i högklackat, så är detta en sajt även för dig. Kunder kan på sajten välja en basmodell, anpassa formen och dess textil.

Det är även möjligt att lägga till dekorationer och så klart välja en passande storlek. Sedan är det bara att stoppa dem i kundkorgen och betala. Skorna kostar från 175 dollar och uppåt, men då ingår fri frakt över hela världen.

Annons

För många valmöjligheter

Sajtens primära marknader, är trots sin bas i Indonesien, västerländska länder som USA och Storbritannien. Länder där det blivit allt vanligare att kunna skräddarsy produkter på nätet. Men att ge kunden allt för många valmöjligheter kan också ställa till med problem.

Det finns nämligen en hel del kunder som inte riktigt vet vad de vill ha. Därför lanserade man nyligen en ny avdelning på sajten med redan färdigdesignade skor som kunden kan köpa som de är, eller anpassa för att få precis den sko de vill ha.

– Redan när vi lanserade sajten insåg vi att inte alla människor är kreativa. De har ingen aning om vilken typ av skor de vill köpa. Därför erbjuder vi nu även redan existerande produkter och når på så vis ännu en marknad, säger Aryo P. Ariotedjo.

 

Källa: TNW

Annons