Sätt en burgare på dojjorna med Adidas nya fotoapp

Sedan tidigare kan kunder designa och anpassa sina sneakers via tjänsten mi Adidas genom att välja färg på allt från sko, sula och tunga till skosnörena. Nu tar företaget det hela ett steg längre. Med deras nya fotoapp är det även möjligt att pryda sina nya pjuckor med egna bilder.

Möjligheten att skräddarsy och anpassa produkter på nätet efter sin egen personliga stil blir allt vanligare. En trend som även stora varumärken hakat på. Bland annat erbjuder Nike sedan en tid tillbaka idrottare att anpassa sina Nike-produkter och tillbehör via Nike ID.

Konkurrenten Adidas, som satsar rejält på nätet för tillfället, vill inte vara sämre och sedan tidigare kan kunder själva designa och anpassa sina sneakers genom att välja färg på allt från sko, sula och tunga till skosnörena. Det går även få sitt namn inbroderat, men nu tar man det ett steg längre.

Annons

Lanseras i augusti

Med hjälp av deras nya smartphone-app Adidas Photo Print, ska kunder kunna designa sina sneakers, eller åtminstone Adidas modell ZX Flux, med hjälp av sina egna bilder.

Appen som ska lanseras i augusti kommer att vara tillgänglig både för iPhone och Android, och gör att användarna kan knäppa bilder à la Instagram för att sen få dem tryckta på sina sneakers. Det är alltså inte omöjligt att man i höst får se sneakersfantaster med ett par skor på fötterna med sina favoritmaträtter, eller varför inte en klassisk selfie.

Källor: Engadget, The Verge

Annons