Secondhand-veteran ska utveckla Myrornas e-handel

"Unik erfarenhet av secondhand-branschen".

I slutet av fjolåret meddelade secondhandaktören Myrorna att de ska satsa på e-handel. Företaget valde att öppna en sajt på Traderas plattform som även gick att hitta till via Myrornas egna hemsida.

LÄS ÄVEN: Begagnatjättarna slår sig ihop – öppnar e-handel åt Myrorna

Annons

Myrorna verkar ha fått mersmak av e-handel, för nu har företaget rekryterat Lisa Book Taube som bland annat ska utveckla Myrornas webbshop.

Vi är oerhört glada över att ha Lisa hos oss. Lisa har en stark drivkraft och unik erfarenhet av secondhand-branschen och dessutom mycket god inblick i vad den moderna konsumenten kräver, säger Caroline Andermatt, vd på Myrorna, i ett pressmeddelande.

Lisa kommer närmast från Sellpy där hon haft rollen som hållbarhetschef. På Myrorna får hon titeln projektledare inom affärsutveckling, och förutom att jobba med Myrornas e-handel ska hon även leda utvecklingen och etableringen av Myrornas uthyrningstjänst och inredningstjänst samt projektleda flera nya cirkulära satsningar.

Jag tar med mig min erfarenhet från en extremt kundnära och agil e-handel in i Myrornas expansiva fas. Just nu har Myrorna stort fokus på nya tjänster, min roll blir att se till att de rimmar väl med kärnverksamheten och samtidigt bidrar till ökad lönsamhet och stärkt varumärke, säger Lisa Book Taube.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!