Hans byrå ska hjälpa Shopify att växa i Sverige

"Shopify är en av de få som lyckats ta upp kampen med Amazon".

E-handelsbyrån, Panagora, har blivit Sveriges första Shopify Plus certifierad byrå.

Varför har ni valt att inleda ett nära strategiskt samarbete med Shopify, när det finns så många andra alternativ?

Annons

För att Shopify på global nivå redan har ett par miljoner butiker och tillsammans de har cirka 40 procent av Amazons marknadsplatsomsättning. Shopify har blivit så stora och har ett fungerande ekosystem med ehandelsplattform, marknadsplats för appar till POS och 3PL samt finansiering, att få andra konkurrenter kan mäta sig med det, säger Moon-Suck Song, grundar och vd Panagora.

Moon Suck menar att Shopify är de enda som vågat ta upp kampen med Amazon.

Shopify är en av de få som lyckats ta upp kampen med Amazon, en slags David Vs Goliat-fight ,och de som gör att de kan ta denna kamp är alla de entreprenörer som jobbar med Shopify. Där har vi den stora gemensamma nämnaren, både Panagora och Shopify är väldigt entreprenörs fokuserade. Vi vill hjälpa dem att växa, säger Moon-Suck Song.

Var inte Tictail mest anpassat för små startups, inte större enterprise lösningar?

Jo det stämmer, men det betyder inte att Shopify inte har lyckats bygga en lösning som passar både från startups till enterpriselösningar, precis som ett betalsätt eller fraktsätt kan ta hand om en litet garage bolag till globala jättar, så gäller samma sak för Shopify. De har knäckt koden för hur de ska skala med sina kunder. Där kan även Panagora tillsammans med Shopifys ekosystem skala med vår kunskap, erfarenhet samt våra produkter.

Shopify letade noga efter en passande Plus Agency-partner i Sverige.

Vi är glada över att Panagora går med i vårt Plus Agency-program. Panagora är en av de ledande Shopify-byråerna i Norden. Med sin meritlista och imponerande kvalitet på arbetet är de i linje med Shopifys uppdrag att göra handeln bättre för alla. Vi ser fram emot att fortsätta att ge nordiska handlare möjlighet att anamma framtidens handel, säger Łukasz Rzewuski, Partner Agency Manager for Shopify.

Annons
Annons