Slog 100 miljoner beställningar – tar in ny CRO för utlandsresan

"Det är tuffa tider för e-handlare".

E-handelstjänsten Ingrid tog nyligen in 100 färska miljoner. Bolaget sägs vara i stark tillväxt och man kikar på nya länder att expandera till. Med sig på resan tar man nu Andreas Sjölund, medgrundare och tidigare CRO (Chief Revenue Officer) för SaaS-bolaget Quinyx.

Andreas Sjölund får samma roll hos Ingrid och kommer alltså att jobba med att optimera företagets intäkter.

Annons

Jag är stolt över att få ansluta mig till Ingrid som fractional CRO och vara en del av deras extraordinära tillväxtresa. Ingrid har en stor marknadsandel i Norden och har framgångsrikt skalat verksamheten här, men nu är tiden mogen att växa kraftigt internationellt och jag är glad att kunna hjälpa till med detta, säger han i en kommentar.

Företaget meddelar samtidigt att man i maj nådde milstolpen 100 miljoner beställningar via leveransplattformen Ingrid. Bolaget har idag kunder som NA-KD, Adlibris och Apotek Hjärtat.

Vi är glada att välkomna Andreas Sjölund till Ingrid-familjen. Det är tuffa tider för e-handlare, men vi har bevisat vårt värde och har fått många nya kunder i år. Det är dags att lansera oss på allvar utanför Norden. Andreas har gjort den här resan förut och det kommer att vara mycket värdefull för oss, säger säger Piotr Zaleski, vd och medgrundare av Ingrid.

Annons