Snabbväxande e-handlaren nallar produktchef från klädjätten

"Kommer ta vår verksamhet till nya nivåer".

E-handelsföretaget ICANIWILL meddelade i oktober att man redan då passerat 100 miljoner i omsättning för året. Företagets grundare, Gustaf Ollas, berättade samtidigt att stor fokus nu låg vid att rekrytera rätt personer för att kunna hantera den starka tillväxten.

LÄS ÄVEN: ICANIWILL ökar 122 procent: ”Vi är fortfarande unga”

Annons

I dag meddelar ICANIWILL att man rekryterat en ny produktchef, som man tar ifrån ingen mindre än klädjätten Gant. Den som får titeln Head of Product Development & Design på ICANIWILL blir Sarah Hedfors, som tidigare också jobbat för Adidas.

Vi är fantastiskt stolta över att välkomna Sarah i teamet. Hon har en bred erfarenhet inom sportmode både i Sverige och internationellt och kommer bidra med viktig kunskap för att vidareutveckla vårt produktsortiment och ta vår verksamhet till nya nivåer, säger Anders Wallstedt, vd på ICANIWILL, i ett pressutskick.

Sarah Hedfors internationella erfarenheter kommer nu väl till pass när e-handlaren expanderar utomlands.

ICANIWILL har gjort en otroligt spännande resa på kort tid. Det känns fantastiskt roligt att få gå tillbaka till mina rötter inom sporten och vara med på resan att skapa magi i ett växande sportmodeföretag. Jag ser verkligen fram emot att få köra igång, säger Sarah Hedfors.

Hon tillträder sin nya roll den 1 februari 2021.

Annons