Sportuppstickaren öppnar fysiskt efter dröminvestering: “I hjärtat”

"Kom och träffa teamet".

Det går snabbt framåt för olympiern Peter Häggströms e-handel YMR Track Club. Företaget omsätter numera flera miljoner och har tagit in kända investerare.

Vi har lagt en bra grund för tillväxt och nu är vi redo att växla upp. Jag är stolt och glad över att nu stärka kassan och kompetensen i teamet för att kunna ta YMR Track Club till nästa nivå. Det känns som att vara en del av ett dreamteam, sade Peter Häggström tidigare i år.

Annons

Peter Häggström är fortsatt majoritetsägare i bolaget. Men nu är även Johannes Lien, Wellstreet, Stefan Linder & Malin Linder, USP AB, Stephan Swinkels, Erik Forssell Westling och Måns Hosk delägare i bolaget. Löparstjärnan Mustafa ”Musse” Mohamed är delägare sedan tidigare.

LÄS ÄVEN: Guldmedaljörens e-handel flyger: ”Bara i början av vår resa”

Nu meddelar YMR Track Club att det även är dags att träffa sina kunder fysiskt. Varumärket planerar nämligen en popup-butik som ska slå upp portarna på fredag i nästa vecka.

YMR Track Club öppnar en popup-butik i hjärtat av Stockholm. Våra dörrar öppnar officiellt den 23 september, med ett specialerbjudande för alla som kommer och handlar under vår öppningshelg. Kom och träffa teamet på Linnégatan 4, skriver företaget.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!