Stadium ger sig in i M-handeln med ny sajt

Det var mycket snack om mobila sajter och m-handel förra året. Många tror att detta kommer bli året då m-handeln exploderar på riktigt. Därför är det kanske inte så konstigt att en stor aktör som Stadium är först ut detta år att lansera sin mobila sajt.

Stadiums nya mobila sajtNär Stadium först lanserade sin e-handel var det ett ganska ambitiöst projekt och de vann till exempel Retail Awards inom kategorin e-handel.

Annons

Likaså verkar Stadiums mobila sajt vara ganska ambitiös. Vi känner i alla fall att den har fler funktioner än vad mobila sajter brukar ha och de verkar jobba mer med den skärmyta som man har på moderna mobiler.

Detta får oss att tänka på vår diskussion kring olika skärmstorlekar och vår nyhet denna vecka som behandlade responsiv design. Frågan vi ställer oss är om mobila sajter nu kommer att få fler och fler funktioner samtidigt som mobilerna blir kraftfullare, större och enklare att använda.

Det är en intressant utveckling minst sagt och vi står nog fast vid att vi ännu inte sett den optimala lösningen. Stadiums nya m-handel är dock trevlig och ni kan kolla in deras mobila sajt här.

 

Relaterade nyheter:
Kommer framtidens E-handel vara M-handel

Annons