Stämningen är på topp inför NES 2011 – missa inte vår Live-blogg imorgon!

Vi sitter just nu på hotellet Clarion Sign som ligger alldeles intill där Nordic eCommerce Summit kommer gå av stapeln imorgon klockan 10:00. Platsen för evenemanget är Stockholm Waterfronts nybyggda lokaler.

Stämningen är som sagt på topp och redan nu pumpar vi e-handelseliten på information. Vi har just nu besök av Mattias Pihlström ifrån Brightstep (läs om hans förväntningar på NES2011). Sedan har vi även besöka av #eMeet-gubbarna Rikard Westberg, Magnus Lundin och Peter Höjman. Alla är mycket laddade inför morgondagen.

Annons

Förändringar på sidan inför NES 2011

Ehandel.se kommer att se lite annorlunda ut imorgon då vi kommer dra igång vår Live-blogg. Vi kommer, för det första, att ha en twitter-modul som visar alla tweets ifrån #nes11. Sedan kommer vi såklart blogga direkt ifrån evenemanget. Detta kommer, i år, ske direkt på framsidan och alla inlägg kommer markeras med gul grafik. Inläggen som görs på framsidan kommer även uppdateras kontinuerlig. De som vill vara med "live" får helt enkelt trycka på F5. Framsidan kommer dock fyllas med inlägg då dagen utvecklar sig.

Hoppas att vi ses imorgon antingen på NES eller här på Live-bloggen.

 

Uppdatering 2011-05-09:
Bloggandet är nu över och ni finner alla inlägg här.

Uppdatering 2011-05-11:
Nordic eCommerce Summit 2011 - En konferens utan dess like

Annons