Storsatsar på billig skönhet – nu öppnar Åhléns nya e-handel

Öppnar fysisk butik och webbshop samtidigt.

I  våras meddelade Åhléns att de skulle lansera sitt nya skönhetskoncept Beauty Bargain, som erbjuder kunderna skönhetsprodukter till rabatterade priser.

LÄS ÄVEN: Åhléns öppnar en ny e-handel för billig skönhet

Annons

"Online är otroligt viktigt för framtida tillväxt"

I april i år öppnades den första Beauty Bargain butiken i Frölunda torg och nu expanderar konceptet med ännu en butik och en e-handel. Den första augusti öppnades den andra fysiska butiken på Väla i Helsingborg och i dagarna lanserades även webbshoppen.

Det är roligt att kunna öppna online samtidigt som vi fortsätter fysisk etablering genom vår andra butik. Online är otroligt viktigt för framtida tillväxt och det känns fantastiskt att kunna erbjuda Beauty Bargain till kunder i hela landet, säger Beauty Bargains vd Caroline Hjelm-Cronstedt i ett pressmeddelande.

Samtidigt tror jag på värdet av kundmötet i den fysiska butiken och vi kommer att fortsätta expandera både i fysisk butik samt online, avslutar hon.

Företaget skriver att man vill "kombinera skönhet, välbefinnande och shoppingglädje". På grund av de lägre priserna kommer delar av sortimentet att växla. Beauty Bargain är ett helägt dotterbolag till Åhléns.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!