Strongers Instagram låg nere i timmar: ”Tekniska problem”

Tillbaka efter gårdagens teknikproblem.

E-handlaren Stronger har fler än 750 000 följare på Instagram och ser det sociala mediet som en viktig marknadsföringskanal. Men under gårdagen försvann plötsligt kontot. Den som försökte besöka det möttes då av en tom sida.

Företagets vd Annica Rantala bekräftade under gårdagen, vid 17.30-tiden, att företaget hade drabbats av problem på Instagram.

Annons

Vi är ett varumärke som till stor del vuxit fram genom Instagram – och plattformen är fortsatt mycket viktig för oss. Kontot ligger för tillfälligt nere med anledning av tekniska problem som uppstått i en integration med en extern app, och tillsammans med Facebook jobbar vi på att få upp kontot så fort som möjligt. Vi hoppas ha löst problemet tills imorgon, skrev hon  i ett mejl till redaktionen.

Vid 22.30 låg kontot fortfarande nere, men i dag på morgonen ser det ut att fungera igen.

Stronger ökade förra året sin omsättning med 160 procent, vilket innebar att man nådde upp i 310 miljoner kronor. Tidigare i år tillträdde Annica Rantala som ny vd. Då sades planen vara att nå en miljardomsättning till 2022.

Med hjälp av den starka tillväxtkulturen som finns bland våra anställda, genom att rekrytera ännu fler talanger framöver samt att fortsätta att skapa ett varumärke format av kundinsikter kommer vi att nå vårt mål på en miljard kronor inom en mycket överskådlig tid, sade Annica Rantala.

LÄS ÄVEN: Strongers vd ska knäcka miljarden på 15 månader

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!