Supermarket 3.0 kommer till Malmö: ”En stöttepelare”

"Har gått över förväntan".

Foodora, som den senaste tiden satsat stenhårt på sitt koncept q-handel, meddelar nu att man tar nästa steg i Malmö. Bolaget har redan tre så kallade Supermarket 3.0 i Stockholm, en form av dark store för snabbare leveranser, och imorgon öppnar man en i Malmö.

Öppnandet av butikerna i Stockholm har gått över förväntan. Bolaget satte höga mål och redan efter två veckor var målet nått, skriver Foodora i ett pressutskick.

Annons

LÄS ÄVEN: Öppnar två nya darkstores efter succén – ”slog rekord direkt”

Etableringen av den första Foodora market i Malmö ska ge de boende i stadskärnan tillgång till hemleverans av dagligvaror inom 30 minuter. Sortimenten består bland annat av barnartiklar som välling och blöjor, mejeriprodukter, kött och fisk, frukt och grönt, teknik, leksaker och djurartiklar.

Foodora market är en bra stöttepelare för lokala varumärken. Genom oss kommer Malmöborna inom kort kunna köpa närproducerade varor. Hur vi som bolag kan stötta det lokala näringslivet, är alltid något jag har i tankarna när vi utvecklar våra tjänster, säger Hans Skruvfors, koncernchef på Foodora.

Den nya dark storen, som alltså öppnar i morgon, hamnar på Gustav Möllers Gata 2 i Malmö.

Annons