Svenska e-handlaren landar avtal med internationella jättarna

"Ett naturligt sätt att bibehålla tillväxt".

E-handlaren Icaniwill (ICIW), som gör träningskläder för både damer och herrar, växer snabbt med nya återförsäljare.

Nu har man dessutom skrivit återförsäljaravtal med modejätten Zalando och varuhuskedjan Peek & Cloppenburg, vilket innebär att man expanderar till 14 nya marknader i Europa - både online och offline.

Annons

Intresset för ICIW ute i Europa är stort och vi har även sett en ökad efterfrågan hos våra befintliga återförsäljare under året. Att inleda samarbetet med Zalando som är Europas största e-handel för mode, och dessutom även etablera oss i fysisk handel hos varuhusproffsen Peek & Cloppenburg, är ytterligare ett kvitto på att vi är relevanta för slutkonsumenten, säger Nina Ludwig Lindelöf, Wholesale Director på ICIW, i ett uttalande.

Zalando blir ny återförsäljare här i december och kommer att göra både inköp och lagerhålla ICIW:s produkter i tre av sina europeiska lager. Peek & Cloppenburg i sin tur kommer att sälja kläderna i varuhus, och via e-handel, i 12 länder.

Att växa tillsammans med våra återförsäljare har alltid varit en del av vår strategiska tillväxtplan. Att fortsätta hålla en balans mellan D2C och återförsäljare är ett naturligt sätt för oss att bibehålla tillväxt, trots förändrat handelsklimat, berättar Anders Wallstedt, vd på ICIW.

Icaniwill har listat följande länder som de marknader där bolagets kläder kommer att säljas via de två retailjättarna: Tyskland, Schweiz, Italien, Sverige, Holland, Belgien, Frankrike, Spanien, Österrike, Kroatien, Tjeckien, Ungern, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien, Slovakien, Serbien och Slovenien.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!