Tre stjärnor på nya jobb när Ehandel rivstartar hösten

Ny eventchef, fokus på affärsutveckling och förstärkt redaktion.

Ingen har förmodligen missat att det händer en hel del hos oss på Ehandel. Ny sajt, ny logga, nya tjänster, nya event och nya samarbeten. Så varför inte ny personal?

Den här veckan har vi bland annat offentliggjort att Sanna Thurdin, som i sin roll som eventchef säkerligen har blivit ett välkänt ansikte för många av er, har fått en ny roll. Numera titulerar hon sig Business Development Manager och kommer framåt att arbeta med affärsutveckling inom bolaget. 

Annons

På agendan står bland annat att utveckla eventet NXT, som i år för första gången arrangerades av Ehandel. 

LÄS ÄVEN: NXT tog Nordens e-handel in i framtiden     

För mig är det en fantastisk möjlighet att få ta nästa steg inom bolaget genom att få jobba med affärsutveckling. Jag ser fram emot en höst full av nya möten, insikter och kontakter, säger Sanna Thurdin.

Skiftet innebär att Sahra Thurdin, tidigare eventkoordinator, nu tar över rollen som eventchef på Ehandel.  

Jag är jätteglad för förtroendet och ser verkligen fram emot att utveckla våra event. Bara under oktober kommer vi att arrangera Emeet i flera nordiska städer och det ska bli väldigt roligt att komma ut och träffa alla e-handlare och partners, säger Sahra Thurdin. 

Utöver rockaden på eventavdelningen har vi på redaktionen fått ett nytt tillskott i form av reportern Nils Lund, som tidigare bland annat arbetat för Dagens Handel.

Det är fantastiskt kul att skriva för kunniga och intresserade läsare och ha fingret mot pulsen på den samhällsbärande handeln, dessutom den del av den som växer och utvecklas allra mest just nu, e-handeln, säger han, och fortsätter:

Jag ser verkligen fram emot att få komma ut på våra event och se och möta den levande e-handeln och verkligen få lyssna till vad som komma skall och vilka frågor som e-handlarna lever med i sin vardag. Det ska också bli jättespännande att få vara en del av Ehandels fortsatta utvecklingsresa.

Annons

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!