Vad ska vi äta ikväll? – De har lösningen på världsproblemet

"Testas just nu av utvalda kunder".

Frakt- och mataktören Kavall vill frigöra människor från måsten och ge dem möjligheten att vara lite mer oplanerade. Detta genom att erbjuda matvaror till dörr på 10 minuter.

Du måste dock fortfarande bestämma vad du vill äta, men det vill bolaget nu ändra på.

Annons

LÄS ÄVEN: Amazon slutar sälja sina konstiga e-handelsknappar

Kavall har lanserat en fysisk e-handelsknapp, som för tankarna till Amazons tidigare dash-knappar. En knapp som kunderna kan ha på diskbänken.

Oplanera-knappen är ett av de projekt som vi som rullar ut och testar för att ge en friare och enklare vardag, säger Sandra Modée, Chief Marketing Officer på Kavall.

Så vad händer om du trycker på knappen? Jo, du får hem en kasse med matvaror förstås.

Den uppkopplade Oplanera-knappen testas just nu av utvalda kunder. När beslutströttheten slår till är det bara att trycka på knappen. Därefter slumpas ett recept ut och allt du behöver för att tillaga middagen levereras till din dörr på endast 10 minuter av Kavalls cykelbud, skriver företaget.

Kassen ska vara optimerad för fyra personer och kostar 249 kronor. Vill man ha en vegansk “oplanerad” kasse så får man dock vända sig till företagets app. Den mobila appen har i sin tur två knappar, en vegansk och en som fungerar som den fysiska knappen.

Vi tror att det finns en stor efterfrågan för tjänster som låter dig få mer tid över till viktigare saker. Inte minst när det kommer till middagar. Det tycker jag Kavalls framgång är ett tydligt bevis på. Det ska bli spännande att se hur det här tas emot, säger Sandra Modée.

Annons
Annons