Vd-byte i Caia – ”bygger vidare på vårt dream team”

”Vi delar exakt samma vision”.

Skönhetsföretaget Caia Cosmetics utser Adeline Sterner till ny vd. Hon efterträder Mikael Snabb som dock fortsätter ha en operativ roll i företaget, tillsammans med de andra medgrundarna Bianca Ingrosso och Jesper Matsch. Det framgår av ett pressmeddelande.

Caia är en unik framgångssaga tack vare fantastiska produkter, ett passionerat community och ett otroligt kompetent team. Jag känner mig väldigt hedrad och ser med stor tillförsikt fram emot att tillsammans med hela Caia-teamet fortsätta tillväxtresan, kommenterar Adeline Sterner, ny vd på Caia Cosmetics.

Annons

Adeline Sterner hämtas från Kids Brand Store där hon varit vd sedan 2020. Hon har en bakgrund som entreprenör, managementkonsult på McKinsey & Company och har en examen från Handelshögskolan i Stockholm.

Adeline och jag delar exakt samma vision för Caia. Det är så oerhört inspirerade när man får chansen att bygga vidare på sitt dream team och tillsammans skapa något fantastiskt som man nästan inte trodde var möjligt. Vi har så många planer för Caia framåt och jag tror att vår community kommer älska det vi och team Caia kommer att visa er under åren som kommer. Det här är fortfarande bara början, kommenterar Bianca Ingrosso, creative director och medgrundare av Caia.

"Rätt person"

Mikael Snabb har varit vd för Caia sedan starten 2018 – och säger att han känner stolthet över att ha fått vara med och bygga upp ett av de mest snabbväxande skönhetsbolagen i Norden.

Vi är stolta över att ha skapat ett bolag som lyckats attrahera Sveriges bästa medarbetare och det är med stor glädje och tillförsikt som jag lämnar över vd-posten till Adeline Sterner. Jag är övertygad om att hon är rätt person att leda bolaget i dess framtida expansion. Denna rekrytering ger mig möjligheten att fokusera på de affärsutvecklingsprojekt som jag brinner för, kommenterar Mikael Snabb.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!