VD:n lämnar krisande modekedja – tar plats hos e-handelsraketen

Blir ny CFO.

Den 1 januari 2020 gjorde Kristian Lustin sin första dag som vd för modekoncernen RNB. Innan dess var han CFO för samma företag, ett jobb han haft sedan 2015. Nu har han dock bestämt sig för att gå vidare.

I ett pressmeddelande från RNB framgår det att Kristian Lustin har sagt upp sig på egen begäran. Han har sex månaders uppsägningstid.

Annons

Jag vill tacka Kristian för allt hårt arbete han har lagt ned, först som CFO och under det senaste året som vd. Det har varit ett tufft år med tanke på pandemi, företagsrekonstruktionerna av dotterbolagen och försäljning av Departments & Stores och Polarn O. Pyret. Kristian har lotsat företaget på ett mycket bra och förtjänstfullt sätt under denna period. Vi önskar Kristian all lycka i sin nya befattning. Styrelsen kommer omedelbart att påbörja sökandet efter en ersättare, säger Per Thunell, styrelseordförande i RNB, i en kommentar.

Enligt Dagens Handel kommer Kristian Lustin istället att iklä sig rollen som CFO på den numera börsnoterade e-handelsraketen Desenio.

LÄS ÄVEN: 330 miljoner för Polarn O. Pyret - här är den nya ägaren

Annons