VD:n talar ut om premiären: ”Valde att fira med mitt team”

"Vi är väldigt nöjda med utvecklingen".

Igår, tisdag, gjorde Bubbleroom sin debut på börsen. Modehandlaren gjorde därmed ett stort antal e-handelskollegor sällskap. En efterlängtad stund efter alla förberedelser och samtidigt starten på något nytt.

Hur känns det att Bubbleroom nu är ett börsbolag och att du är börs-vd?

Annons

Lättnad att processen med transaktionen nu är avslutad och att jag återigen får mer tid att fokusera på vår verksamhet, och i synnerhet vår kund, säger Ville Kangasmuukko Nordström, vd på Bubbleroom, till Ehandel och fortsätter:

Känslan att vara börs-vd känns inte annorlunda jämfört med tidigare. Dock har jag ett regulatoriskt regelverk att förhålla mig till, så det är helt nytt för min del.

Hur mycket följde du aktiekursen under premiären?

Första timmarna var det spännande att följa kursutvecklingen. Sen valde jag att fira dagen tillsammans med mitt team.

Någon omedelbar rusning blev det dock inte för Bubbleroom i samband med premiären. Aktien handlades länge runt introduktionspriset, men när handeln avslutades för dagen så hade den utvecklats i positiv riktning. En inledning som bolaget är nöjda med.

Vi är väldigt nöjda med utvecklingen efter första dagen, aktien steg med 8,3 procent efter första dagen. Det gäller dock att inte stirra på kursen på kort sikt utan fortsätta stärka vårt kunderbjudande, accelerera vår geografiska expansion och öka graden av dataanvändande, som på långsikt kommer stärka oss som bolag, säger Ville Kangasmuukko Nordström.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!