Vitvarujätten rullar ut ny e-handel: ”Bästa köpresan”

"Vi får dagligen in förfrågningar".

Elon – som slogs ihop med Electra tidigare i år – säljer sedan länge vitvaror online till privatkunder. Men nu ska även företagskunderna kunna e-handla. För att det ska ske så smidigt som möjligt så inleder man också ett samarbete med betalbolaget Briqpay.

Vi får dagligen in förfrågningar från företagskunder att själva kunna genomföra sina inköp genom e-handeln. I samband med vår sammanslagning med Electra erbjuder vi allt från vitvaror till elektronik och är nu extra glada att kunna göra det till små såväl som stora företagskunder direkt genom webshoppen, kommenterar Jessica Söderlindh, försäljningschef på Elon Business, i ett pressutskick.

Annons

"Väldigt naturligt"

Till att börja med kommer Elons företagskunder att kunna nätshoppa vitvaror. Men framöver ska även avtalskunderna ges den möjligheten, framgår det.

Att välja Briqpay som partner för nykundsregistrering och betalflöde föll sig väldigt naturligt för oss, vi delar vision om flexibilitet och skalbarhet. Att kunna bedriva vår företagsförsäljning på det sätt som passar oss och samtidigt erbjuda våra företagskunder den bästa möjliga köpresan, kommenterar Jessica Söderlindh.

LÄS ÄVEN: Efter fusionen: Så går det för Elon – ”starkare än tidigare”

Annons