Wolt löddrar upp leveranserna – ”ökad efterfrågan”

Hudvårdsvaror ska levereras på 30 minuter i tre svenska städer.

Nu kan varor från Lush, som säljer tvål- och hudvårdsprodukter, beställas hem med leveransbolaget Wolt, enligt ett pressmeddelande.

Vi ser en stor efterfrågan på mer hållbara varor och är glada över vårt partnerskap med Lush som erbjuder våra kunder ett så otroligt brett sortiment av ekologiska, veganska och cruelty-free produkter, dessutom förpackningsfria, kommenterar Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige.

Annons

Ett urval av Lush-sortimentet fraktas hem på en halvtimme från och med i dag onsdag i Malmö, Stockholm och Uppsala.

Vi tycker att det är spännande att bryta ny mark med Wolt och öppna nya kanaler för Lush. Vi ser en allt större efterfrågan på hemleverans av våra produkter och tillsammans med Wolt kan vi erbjuda vårt sortiment till ännu fler kunder, kommenterar Hilmar Prato, Retail Manager på Lush Sweden.

Wolt grundades i Helsingfors 2014 och finns i dag i 23 länder och i över 125 städer. Dotterbolaget Wolt Sverige AB omsatte 41 miljoner kronor i fjol – och presterade ett resultat efter finansnetto på 2,5 miljoner. Bland bolagets investerare återfinns EQT Ventures och Skype-grundaren Niklas Zennström.

LÄS ÄVEN: Wolt rullar ut dark stores i Sverige – ska anställa 500

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!