Wolt skapar digitalt köpcentrum – samarbetar med Søstrene Grene

Wolt i samarbete med dansk livsstilskedja.

Søstrene Grene och Wolt satsar på quick commerce. De båda företagen har startat ett helt nytt samarbete, enligt ett pressmeddelande.

Idag erbjuder vi fysiska butiker i ett antal svenska städer samt en webbshop som levererar över hela Sverige och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder underbara upplevelser. Samarbetet med Wolt är ytterligare en möjlighet att skapa ännu mer bekvämlighet för Søstrene Grenes kunder i och med quick commerce. Genom detta strategiska partnerskap, ges även möjlighet att skapa en direkt länk mellan Wolts plattform och den specifika Søstrene Grene-butiken. Vi ser stora möjligheter i detta samarbete, säger Mikkel Grene, vd och delägare på Søstrene Grene.

Annons

Søstrene Grene blir därmed den första livsstilskedjan som Wolt samarbetar med.
Wolt-användare kommer att kunna välja bland cirka 400 produkter för snabb leverans från Søstrene Grenes butiker, bland annat kreativa produkter till spontana DIY-projekt, köks-, present- och festartiklar. Samarbetet kommer initialt att erbjudas i Malmö och i Stockholm.

"Superglada"

Produkterna kommer att kunna levereras inom en timme. De båda företagen ser såklart samarbetet som ett win-win koncept för deras båda målgupper. Wolt-användare får snabba leveranser av produkter från Søstrene Grene och livsstilskedjan ser det som en möjlighet att lösa kundernas omedelbara behov, då produkterna, via Wolt, kan levereras nästan direkt när ett behov uppstår.

På Wolt är vi superglada över att kunna erbjuda våra användare vårt första samarbete med en livsstilskedja. Søstrene Grene är med sitt sortiment den perfekta kedjan att ta med på vår resa mot att skapa ett digitalt och lättillgängligt köpcentrum, säger Christa Schauman, Head of Retail på Wolt.

Annons