Björn Walther får toppjobb på Nosto när LEVVEL försvinner

Går vidare efter sammanslagningen med e-handelstjänsten Wetail.

I maj grundade Björn Walther e-handelsbyrån Levvel, vars mål vara att “minska e-handlarnas digitala ångest”. Så sent som i morse kunde vi berätta att Levvel mindre än ett år efter bildandet går samma med e-handelstjänsten Wetail, vars namn de bägge verksamheterna nu också kommer att använda. Levvel blir därmed inte kvar som varumärke.

Nu kommer nyheten att Björn Walther går vidare i karriären. Han blir dock kvar som delägare och styrelseledamot i Wetail.  

Annons

LÄS ÄVEN: Wetail ska bli nya alternativet för mindre e-handlare.

Men e-handelsbranschen lämnar han däremot inte - Björn Walther blir nu nämligen partneransvarig för e-handelsleverantören Nostos verksamhet i norra Europa.

- Vi är väldigt glada att få Björn med i vårt växande nordiska team! Med den kompetens och erfarenhet Björn har inom e-handelsbranschen, känner vi att vi har en fantastisk möjlighet att stödja våra nordiska kunders och partners framgångar bättre än någonsin tidigare, säger Nostos nordenchef Rikard Andersson i ett pressmeddelande.

“Den perfekta möjligheten har dykt upp”

Och själv menar Björn Walther att han tar tillfället i akt.

- Jag har följt Nostos utveckling under åren och nu har den perfekta möjligheten dykt upp för mig att ta detta steg, säger han.

Nosto ska enligt egen utsago ha fördubblat antalet anställda inom det nordiska teamet bara under det senaste året. Sedan sommaren har Sophie Zilliacus värvats från Ve Interactive för att ta hand om Nostos finska kunder. Samtidigt har Jelena Mihic från affiliatemarknadsförings-bolaget Awin Global och Jacob Nordgren från Tre Sverige rekryterats för att jobba med affärsutveckling.

Bland Nostos kunder finns flera stora e-handlare såsom NA-KD, Gina Tricot, Royal Design, Odd Molly och Lush.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!