En till e-handlare tar emot kryptovalutan Bitcoin

Få en god natts sömn med digital valuta.

E-handlaren GhostBed försöker, tillsammans med konkurrenter som Casper, revolutionera hur konsumenterna handlar sina madrasser. I stället för att besöka en traditionell butik så levererar GhostBed din madrass ihoprullad i en låda, precis som flera andra startups i branschen “bed-in-a-box”.

GhostBed visar nu framfötterna genom att lansera stöd för kryptovalutan Bitcoin. E-handlaren verkar vara öppen för att testa nya saker och i början av förra året lanserade den USA-baserade nätbutiken betalningar med Klarna.

Annons

LÄS ÄVEN: Ny svensk e-handel tar emot Bitcoin i kassan

Första ordern på 15 minuter

Vill du inte handla på avbetalning, vilket är tanken med Klarna, så kan du nu alltså även köpa en ny madrass, eller en hel säng om du så vill, direkt med Bitcoin.

- Jag har alltid trott på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att köpa från oss. Efter att ha sett tillväxten och acceptansen för Bitcoin ville jag omedelbart ta in den på GhostBed.com. Vi blev förvånade när vår första Bitcoin-försäljning kom in, bara 15 minuter efter lanseringen, säger Marc Werner, vd och grundare av GhostBed, i ett pressmeddelande.

Marc Werner berättar att snittordern är mycket högre bland de som betalar med Bitcoin, jämfört med andra betalmetoder. Något han tillskriver den stora värdeökningen i Bitcoin i kombination med att det finns få e-handlare som tar emot kryptovalutan.

LÄS ÄVEN: Bakslag för Bitcoin - svenska näthandlare fortsatt positiva

Annons