Fraktuppstickaren Best storsatsar i e-handelsstaden

"Regionen är framstående inom e-handel".

Transportföretaget Best Transport, som på sistone profilerat sig genom att utföra hemeleveranser åt många olika e-handelsföretag, expanderar ytterligare. För inte så länge sedan meddelade Best att de kör ut ur huvudstaden och testar leveranser även i Göteborg och Malmö. Nu kommer nästa geografiska expansion - till e-handelsstaden Borås. 

LÄS ÄVEN: Best tar samma dag-leverans till Göteborg och Malmö

Annons

Det hela rör sig om en så kallad franchise-etablering och denna är tänkt att möjliggöra att Best ska kunna erbjuda samma dag-leveranser i regionen. En leveransform som enligt Best “ökar kontinuerligt”. Även efterfrågan på samma dag-leveranser ska ha ökat och dessa ska nu kunna erbjudas från Borås till slutkunder i hela Västra Götalands-området - liksom man gör i Stockholm, Skåne och Köpenhamn.

Samarbetar med NetOnNet och CareOfCarl

Redan idag ska Best ha ett samarbete med Boråsbaserade företag såsom NetOnNet, CareOfCarl och Snusbolaget.

- Best Transport befinner sig i en spännande expansionsfas där etableringen i Borås är ett steg i helt rätt riktning. Regionen är framstående inom e-handel och är därför ett viktigt geografiskt område för oss. Efterfrågan på snabba leveranslösningar ökar nu markant och genom att stärka upp i Borås med fler av våra klimatkompenserade transporter stöttar vi även nätbutikernas tillväxt, säger Niklas Knight, vd på Best Transport, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Hemleverans med Best kördes av extern firma

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!