Fyndiq – nästa bolag att testa PostNords SameDay-leverans

Tar tjänsten till Göteborg och Malmö.

Lager 157 drog igång SameDay-servicen i mitten på förra veckan och idag skriver Fyndiq att även de ska testa tjänsten.

I början på förra veckan gick PostNord ut med sin nya tjänst MyPack Home SameDay som erbjuder kunden hemleverans samma dag som beställningen läggs. De som var först med att hoppa på den nya tjänsten och pilottesta SameDay var modeföretaget Lager 157. Tjänsten testas dock endast i Stockholm och för att få sin vara levererad samma dag måste kunden lägga beställningen före klockan 15.00.

Annons

LÄS ÄVEN: PostNord lanserar ny tjänst - ska leverera samma dag

Erbjuder SameDay-servicen i fler städer

Idag meddelar Fyndiq att även de ska testa PostNords nya service, dock endast idag. De ska även, till skillnad från Lager 157 som endast erbjuder tjänsten i Stockholm, låta kunder i fler städer att få ta del av servicen. För att ta del av Fyndiqs SameDay-hemleverans behöver man dock lägga en beställning idag före klockan 13.00. De städer som Fyndiq kommer att leverera till är Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Vi följer löpande försäljningen på Fyndiq och baserat på de senaste dagarna kommer sistaminuten-handeln över nätet öka i år jämfört med tidigare jular. Det känns därför väldigt bra att nu kunna erbjuda fyndhandel med sammadag-leverans för en del av vårt sortiment, säger Fredrik Norberg, VD för Fyndiq, i ett pressmeddelande.

PostNord planerar att tjänsten ska finnas tillgänglig för flera företag och städer i början av 2019.

LÄS ÄVEN: PostNord om SameDay: "Vi är inte coolast men vi har musklerna"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!