Fyndiq släpper integrationer till WooCommerce och PrestaShop

Merförsäljningskanalen fortsätter att rulla ut officiella kopplingar till e-handelsplattformar på löpande band.

I slutet av oktober meddelade Fyndiq att man höjer sin selling fee för e-handlare som använder marknadsplatsen, en nyhet som togs emot med blandade reaktioner. Men det är inte den enda nyheten från merförsäljningskanalen inför den stundande julhandeln.

Fyndiq har under hösten lanserat flera officiella kopplingar till e-handelsplattformar och nyligen anslöt sig Nordisk e-handel till skaran av integrerade plattformar. Nu har man även släppt en plugin för open source-plattformarna WooCommerce och PrestaShop, något Fredrik Norberg, CMO och medgrundare av Fyndiq, är väldigt glad över.

Annons
Annons

– Jag tror att det är svårt för utomstående att förstå hur stort det här är och hur stolta vi är med de här två modulerna. Vårt mål är att skapa en så enkel merförsäljningskanal för våra handlare och nu när vi har kopplingar till världens två största plattformar är det verkligen ett skutt framåt, säger Fredrik Norberg.

Sveriges tre största open source-plattformar

Fyndiq rullade i september ut en integration med Magento, en av världens största open source-plattformar. Med WooCommerce och PrestaShop, som tillsammans har drygt 630 000 användare världen över, har man chansen att nå ytterligare några e-handlare.

I Sverige är PrestaShop den mest använda open source-plattformen enligt Ehandelsindex, medan WooCommerce kommer in på tredje plats. Något som innebär att Fyndiq nu har lanserat kopplingar till Sveriges tre största open source-plattformar, Magento inräknat.

– Både WooCommerce och PrestaShop är kända för sin enkelhet och det är något som vi har tagit tillvara på. Vi kanske inte är Apple-enkla men är inte många knapptryck från att nå miljontals av fyndare för WooCommerce- och PrestaShop-handlare där ute, säger Fredrik Norberg.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!