Internationell succé för vuxenbutik – kan få exportpris

Prestigefyllt e-handelspris i potten.

Vuxenbutiker på nätet beskriver ofta sin bransch som särskilt tuff, och det gäller även den danska aktören Sinful. Det har dock inte hindrat företaget att komma upp i en omsättning på över 100 miljoner kronor.

LÄS ÄVEN: Omsätter 100 miljoner trots den tuffa konkurrensen 

Annons

Sinful bedriver i dag verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland, och beskriver sig själv som Skandinaviens största aktör inom sexleksaker på nätet.

"Är hedrade och stolta"

Nu uppmärksammas Sinful av den danska e-handelsorganisationen FDIH, just för sina internationella framgångar. Sinful är nämligen nominerat till “Bästa Exportcase” i tävlingen E-handelsprisen 2018. För att ha en chans att vinna priset måste man som företag ha använt onlinekanalen för att sälja utanför hemlandets gränser.

- Vi är så hedrade och stolta över att vara nominerade i just den kategorin. Det är ett otroligt starkt startfält vi tävlar mot, säger Mathilde Mackowski, medgrundare av Sinful, i ett pressmeddelande.

Även nominerat till Bästa B2C-verksamhet

Förra året vann Sinful "Årets E-ner", som då var ett nytt pris. Årets E-ner delas ut till en e-handlare som har gjort ett extra starkt intryck under året som gått. I år är Sinful, utöver nomineringen till Årets Exportcase, även en av kandidaterna till priset "Bästa B2C-verksamhet med en omsättning på över 50 miljoner kronor".

I den senare kategorin får Sinful konkurrens av bland andra CoolshopWhiteAway och Nemlig. I samma kategori, fast med en omsättning på under 50 miljoner, hittar vi till exempel Barberklingen och Washa.

Totalt delas E-handelsprisen ut i tio kategorier. Vinnarna tillkännages på en prisgala i Köpenhamn den 24 maj.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!